Arbeta på Konprod

Vill du ta steget mot en spännande och utmanande karriär där du kan påverka och engagera dig i nya och spännande uppgifter?

Då är KONPROD platsen för dig! Vi söker ständigt efter talangfulla och ambitiösa individer som vill vara med och göra skillnad. KONPROD är ett dynamiskt företag med stora ambitioner.

Vår vision är att vara den perfekta partnern för våra kunder, och som anställd spelar du en avgörande roll för att nå våra mål.


Bli en del av vårt team och upptäck alla möjligheter som finns för din personliga och professionella utveckling!

Våra värderingar

På KONPROD är vår kultur präglad av ständig utveckling, engagemang och drivkraft. Vi har en stark ambition att förbättra både vår verksamhet och vårt arbetssätt genom att modernisera och effektivisera tillverkningsindustrin. Hos oss kan du göra skillnad och spela en viktig roll i att nå våra mål. Vi involverar hela organisationen och har tillsammans identifierat våra värderingar som styr vårt arbete.

Dessa värderingar inkluderar att vara fokuserade på att säkerställa att vi levererar vad vi lovar, kommunicera för att införa våra strategier och uppnå våra mål, vara lagspelare som jobbar tillsammans mot samma mål, söka ständigt efter nya sätt att förenkla och förbättra vad vi gör och ta ägarskap genom att ta ansvar för vår tillväxt och utveckling.

Kunskap hos KONPROD

KONPROD är ett kunskapsbaserat tillverkningsföretag som värdesätter sina engagerade och kompetenta medarbetare.

Det är våra medarbetare som gör KONPROD och det är våra medarbetare som levererar produkter i världsklass till våra kunder.
Vi söker ständigt kompetens inom olika teknologier, ledarskap, analys, kommunikation, projektledning, IT m.m.

Vi är innovativa och välkomnar mångfaldiga bakgrunder och erfarenheter för att utmana och utveckla vår verksamhet.

Idag är vi en växande aktör inom vår bransch med verksamhet i Åtvidaberg.

Som en del av KONPROD-teamet bidrar du till att skapa innovationer, smarta transportlösningar och mer hållbara tillverkningssystem som är viktiga för vårt samhälle och miljö.